İnsan tanımadığı bir adama aşık olur mu? 
Ya da onun yollarını nasıl böyle bekler?
Ümit besler mi ona kavuşmak için?
Ya adını öğrenmek için neler yapabilir?
Ne kadar zahmete girer? 
Tüm bu soruların cevabı bu kitapta!

"Bir adam yok oluyor" Pontalis'in sıkça konuşulan öykülerinden biridir. Hikaye içinde hikayelerle bezeli olan bu kitap, sizi hikayenin içine alarak karakterinizle konuşmanıza sebep olacaktır. 

Hastalık ile baş etmek zorunda olan adam, yaşlılıkla da boğuşa dursun, kahramanımız bu çaresiz adamı görebilmek için onun olduğu, gezdiği yerlerde zaman geçirmektedir. 

İsmini dahi bilmediği bu adama karşı olan hislerini kendine dahi itiraf edemeyen karakterimiz aslında yapması ya da yapmaması gereken her şeyin farkındadır. 

Yalın dili, akıcı anlatımı ile süslenmiş hikayesi ile öykü içinde öykülerle kısa zamanda bitirebileceğiniz bir kitap... Talat PARMAN'n çevirisini yaptığı kitap, Bağlam Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Zaman kavramı, insanlık, arkadaşlık ve aşk... Tüm bu insani duygu ve kavramların bir arada bulunduğu hikaye çok güzel anlatılmış. 

2002 yılında ilk basımı yapılan kitap, Canan SUNAR tarafından tasarlanmıştır. Eğer hala okumadı iseniz; mutlaka öneriyorum. Okurken hayatın izlerini yakalayacak, farklı hayatların bir anda aynı bütün içinde yer almasına inanamayacaksınız. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Kategoriler

Blog Arşivi

Blogu Çevir