Ünlü kahin Edgar Cayce, 1877 - 1945 yılları arasında ABD'nin Kentucky eyaletinde yaşamıştır. Adını tarihe uyku halindeyken ruhani olarak başka bir evrene geçerek, daha önceden bilmediği hastalıkların nasıl tedavi edileceği konusunda bilgiler aktarması ile yazdırmıştır.

Çocukluk yıllarında hastalanarak komaya giren Cayce, doktorların çabalarına rağmen bu durumdan kurtarılamamış ve  baygın haldeyken yaptığı konuşma ile ilk kez trans halindeyken bir hastalığın tedavisi hakkında yol göstermiştir. "Enseme bir beyzbol topu çarptı. Özel bir yakı yapın ve enseme kuvvetlice basın. Acele edin yoksa beyin zarının zarar görme ihtimali var." sözleri üzerine yapılacak yakının formülünü vermiş ve ailesi bu formülü uygulamıştır. Ertesi gün ayağa kalkan Cayce, uyku halindeyken söylediklerini hatırlamadığını ifade etmiştir.

Astroloji, reernkarnasyon ve Atlantis ile ilgili kehanetleri de bulunan Cayce, uyku halindeyken bir çok hastalığın tedavisi hakkında yol göstermiş ve uyku hali sona erdiğinde bu bilgileri hatırlamadığını belirtmiştir.

Geleceğe yönelik bazı kehanetleri de bulunan Cayce, öleceği tarih ve saati de önceden haber vermiştir. "Akşam 5'te tamamen kurtulacağım" cümlesi ile işaret ettiği 3 Ocak 1945 tarihinde yaşamını yitirmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Kategoriler

Blog Arşivi

Blogu Çevir